Το βιβλίο-βοήθημα “Γενική Χημεία για την Γ΄ Λυκείου” περιλαμβάνει την θεωρία (αναλυτικά αλλά και συνοπτικά στο τέλος κάθε ενότητας) καθώς και πληθώρα μεθοδολογικά λυμένων θεμάτων – ασκήσεων ώστε να βοηθήσει τον υποψήφιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σχήμα  20,5 x 29,

Eξώφυλλο / Εσωτερικό : Έγχρωμο

Σελίδες: 417

ΙSBN : 978-960-93-2031-3

Στο βιβλίο περιέχονται:
  • Αναλυτική παρουσίαση της θεωρίας του σχολικού βιβλίου ενότητα προς ενότητα πλαισιωμένη από περισσότερα από 80 έγχρωμα σχήματα/εικόνες.
  • Μεγάλος αριθμός μεθοδολογικά λυμένων συνδυαστικών ασκήσεων (400 λυμένες ασκήσεις βήμα – βήμα σε άμεση αντιστοίχηση με την παρεχόμενη μεθοδολογία ασκήσεων) ώστε να βοηθηθεί η κατανόηση της ύλης.
  • Μεθοδολογία για την επίλυση των ασκήσεων σε κάθε ενότητα.

Λεπτομερής περιγραφή του βιβλίου και αποσπάσματα του δίνονται στον παρακάτω ιστότοπο όπου είναι δυνατό να αγορασθεί και σε ειδική προνομιακή τιμή (περιορισμένος αριθμός βιβλίων) με αντικαταβολή (τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν εντός Ελλάδας για απλό δέμα):

https://sites.google.com/site/kalamatianosbooks/

Το βιβλίο διατίθεται επίσης στα παρακάτω βιβλιοπωλεία (μεταξύ άλλων):  Ιανός (Σταδίου 24, Αθήνα  –  Αριστοτέλους 7, Θεσ/νίκη), Κορφιάτης  (Ιπποκράτους 6, Αθήνα) ,Public, ΕλευθερουδάκηςΠατάκης,  Σαββάλας-Βιβλιορυθμός (Ζωοδ. Πηγής 18 & Σόλωνος, Αθήνα).

Advertisements